Onze ervaringen met Quarant: review Quarant.nl

Net zoals alle andere landelijke overheden in Nederland, heeft ook onze gemeente te maken met GEMMA. Het gebruik van GEMMA is een vereiste binnen gemeenten in ons land, maar binnen de gemeente vonden we het erg lastig om GEMMA op de juiste manier in te richten. Na enkele weken zelf naar de inrichting van GEMMA gekeken te hebben, besloten we dat we beter een professional in de arm konden nemen om GEMMA samen met ons op de juiste manier in te richten. Na even zoeken via het internet, kwamen we in aanraking met Quarant. Wij hebben Quarant ingehuurd om ons te ondersteunen bij het maken van architectuurkeuzes op basis van GEMMA en vertellen je graag hoe we dit ervaren hebben.

Quarant.nl: een zeer positieve ervaring
Als gemeente moeten we dagelijks gebruik maken van GEMMA en daarom vinden wij het erg belangrijk dat referentiearchitectuur op basis van onze wensen ingericht werd. We wisten zelf niet zo goed wat onze wensen waren, maar met behulp van Quarant kwamen we hier al snel achter. Daar komt nog bij dat Quarant ons niet alleen hielp om keuzes te maken met betrekking tot de architectuur van GEMMA, maar ons ook ondersteunde in de implementatie van onze keuzes. Waar voor ons veel onduidelijk was, heeft Quarant heel veel duidelijk gemaakt en ons echt goed geholpen.

Ik kan het inschakelen van Quarant iedereen aanraden en zeker als je zelf niet goed kunt bepalen wat de perfecte architectuur van GEMMA moet worden.